Monday, 19 February 2018

Hadiah Mamapipie Dah Sampai !

Assalamualaikum.

Apa khabar?
Rasa macam dah setahun tak bersiaran.
HAHA ! Semalam Cikyan busy betul,
 tak sempat nak buat entry.

Oh ya, semalam Cikyan dah dapat hadiah
dari mamapipie.
Tengahari la abam posmen datang mai unjuk parcell ni.


Buka je parcell tuh,
tadaaaa.. keluar dua buah buku nih..
Thanks tau mamapipie.
Tak sangka dapat dua,
ingat dapat satu je.
Buku ilmiah, memang la Cikyan suka.
Memang Cikyan ada lebih seratus buku pun kat rumah.
Ni boleh la tambah koleksi lagi.
Yeeeayyy !



Terima kasih mamapipie.
Semoga murah rezeki selalu
dan happy blogging ya !

Korang pun,
rajin rajin la jenguk blog mamapipie 
kalau nak hadiah best macam nih tau.
Manatau pasnih rezeki korang pulak kans.

Klik SINI kalau nak usya blog mamapipie 
Klik SINI kalau nak tengok entry Cikyan menang.


7 comments:

  1. Alhamdulillah... sampai dah gift untuk kak Yan ^^ bestlah dapat tambah koleksi buku :3

    ReplyDelete
  2. rezeki blogging ni!
    bestnyaaa^^
    tahniah cik yan!

    ReplyDelete
  3. Wah, bestnya dapat hadiah kak. Dua-dua buku tajuk best. Tahniah kak. Hihi. :D

    ReplyDelete
  4. Alaa bestnya dapat hadiah buku. Nak jugakkkk huaa

    ReplyDelete
  5. feveret aida lah buku gini, cikyan.
    novel semua tu tak brape minat.
    tahniah!!!
    happy reading...

    ReplyDelete