Monday, 22 January 2018

SEGMEN BLOGWALKING BY MISS KEPENG


Kalau nak join boleh klik sini


Tadi masa cikyan jalan jalan, cikyan ditag oleh blogger FIRA
untuk join segmen nih

Okey sekarang Cikyan pulak nak tag
Kita lihat siapa yang kena .....



http://kasihkuamani.blogspot.my/

lagi sorang cikyan nak tag adalah (lebih lebih pulak)
.
.
.
.
.
v

http://abeautybutabeast.blogspot.my/

Dengan ini Cikyan menyeru nama yang di tag 
harap harap sudi sudi la untuk join ☺☺☺☺



18 comments:

  1. nasib tak kena tag hahaha nanti nak join lah

    ReplyDelete
  2. Wahh! Hana ditag lah.. heheh ^^ thank you sudi tag Hana! Nanti Hana join Inshaallah... :)

    ReplyDelete
  3. Insya Allah kalau sempat Akak joint ye.. hehehe..
    Semoga berjaya cikyan..

    ReplyDelete
  4. semoga terpilih untuk tersenarai dalam bloglist

    ReplyDelete
  5. Hai cikyan. selamat pagi. blogwalking dari segmen yang sama heee πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹

    ReplyDelete
  6. ohayooo cikyan!! haha sorryy lama menghilang. lisa baru aja baik demam. wahhhh! kena tag. thank youu akak. nanti lisa join yaa :)

    ReplyDelete
  7. cikyan!! lisa ada mention nama cikyan dlaam ni. hoho baca tauuu.
    http://abeautybutabeast.blogspot.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  8. cikyan. lisa join jugakkk hehehe name cikyan dimentionnnn dlm ini sila baca http://abeautybutabeast.blogspot.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  9. singgah sini dari segmen yang samaaa. jemput singgah blog azah jugak :DD http://zaza96.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  10. hai.. cikla dtg dr segmen yg sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  11. salam singgah Dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  12. hai..singgah dari segmen yang sama :) done follow awak ! #132
    jum singgah blog sy https://z3tty.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  13. singgah blogwalking
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  14. Najihah joinn segmen dan follow blog ini juga!
    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/02/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  15. Selamat bersegmen Cikyan..

    http://sherlyanna97.blogspot.com/2018/02/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  16. πŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete