Tuesday, 6 March 2018

Cash Giveaway by FarhanaJafri

Assalamualaikum.

Apa khabar semuanya?
Harap harap sihat lah ya !
Pepagi ni Cikyan nak wujudkan positive vibes sikit.
Nak join satu Giveaway by Farhanna Jaffri.
Sesambil kita menyokong blogger kita,
boleh la kita buat entry..Ye dokkk?

Lately ada masa macam nak buat bebanyak entry,
ada masa nak up satu entry pon tak lepas. HAHA !


Syarat pun mudah.
Jom pepakat join ya?
Boleh klik link bawah ni kalau nak join.

Selamat bersegmen uolllss !

9 comments:

  1. Good luck.Selamat bergiveaway :)

    ReplyDelete
  2. Good luck! Cikyan!! ^^ Hana join jugak nanti! Inshaallah.. ^^ Hopefully cikYan ada luck kat GA ni ya! :3 ~aaamiin

    ReplyDelete
  3. Tak sempat join lagi. Goodluck ye CikYan

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete