Monday, 19 February 2018

Bestnya Join GALS, Hadiah Untuk 5 Pemenang

Assalamualaikum.

Hai hai hai.
Kalinih Cikyan nak join giveaway ni pulak.
Sesambil join, boleh la kita sokong blogger kita kans !
Nanti bebila kita buat contest,
depa pulak mai sokong kita kans.

Ni link kalau nak join ya



 Cikyan dah follow semua syarat.
Harap ada luck lagi.
Aaaminnn ~

Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:



Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini]  Serius best follow diorang sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. Follow rerapatt okke!




Jom la join uolsss. Cikyan dah join. Anda bila lagi?

13 comments:

  1. Hopefully kak Yan menang lagi!!! ^^ good luck!! :3

    ReplyDelete
  2. Oh, lubukseni buat GA lagi. Good luck kak Nurazian. Cantik blog akak. Warna purple cantik. :D

    ReplyDelete
  3. Giveaway ni mmg awesome giler. Moga ada rezeki kita ,hihi.

    ReplyDelete
  4. Hai Nur Azian Jaafar, no giliran awak >> 47 . Nanti 1hb Mac ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad! Senarai peserta kat:

    http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. goodluck awak. singgah dari giveaway sama. semoga murah rezeki.

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  6. All the best tau cikyan hehe. :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada 5 pemenang GALS-03,
    jom tengok siapa yang bertuah. Refer link:
    lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html


    CASH RM200 HADIAH GALS-04,

    untuk 10 orang pemenang yang ohsem,
    lagi meriah weyhh! jemput join next giveaway,
    lubukseni.com/2018/03/giveaway-rm200-untuk-10-tukang-komen.html

    ReplyDelete