Friday, 5 January 2018

TOP COMMENTATOR BLOG KAK SHIKIN !

Assalamualaikum..

Apa khabar?
Harini terasa nak menulis sebab esok dah cuti.
So kena la tinggalkan entry lebih sikit harinih.
Rasa macam dah setahun tak buat entry biasa.
Sebab asyik fokus kepada draft novel sahaja.
Terasa rindu pulak nak menulis sesuatu.

Actually tadi tengah blogwalking,
sesambil nak cari idea nak tulis apa untuk entry.
Pastu terajin la pulak nak check comment.
Tetiba.... dapat mesej dari sis Shikin nih..
Dia kata cikyan tersenarai dalam top commentator dia.
Dia ada sertakan link. 
Cikyan pun apa lagi,
berdesup la klik link...

Dan taadaaa..



Yeaaayy i gonna get a saguhati from sis nih !
Seronoklaa. Sape tak seronok dapat hadiah kan.
 okey ni link blog dia.


Setiap hujung bulan dia akan buat pengumuman untuk top commentator nih.
Actually cikyan taktau pon. hahaha.
Cikyan memang suka jalan jalan baca cerita kat blog orang.
Mana nak tau dia nak bagi kan.

Korang rajin rajin la tau komen,
manatau rezeki korang pulak lepas ni kan.
Lagipon blog dia tak sunyi dengan entry.
So boleh la baca selalu kan.
Meh pakat follow blog dia meh !

Apapun, terima kasih kak Shikin.
Semoga jalinan persahabatan kita berpanjangan sampai bebila.
Rajin rajin la datang baca entry cikyan juga ya :)

10 comments:

  1. Alhamdulillah.. Tahniah cikyan.. Rezeki 2018 tu.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Hehe tahniahh! Blog Azian pon dah makin cantik dan kemas jea nie ^^

    ReplyDelete
  3. Wah congratulation! akak memang rajin blogwalking no wonder dapat award... heheh keep going sis! ^^

    ReplyDelete
  4. yeayyyy. i got it last month. congratesss

    ReplyDelete
  5. tahniah cik yan. tiap usaha pasti disusuli dgn kejayaan.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, sama2 Cik Yan.. Insha Allah, semoga jalinan ini akan berkekalan.. Thanks tau sebab selalu tinggalkan nota kat dalam jurnal akak..

    ReplyDelete
  7. Wahhh tahniahh hee..nama same plak ngn kita shiqin heee

    ReplyDelete
  8. Tahniah..hai done follow blog akak..this is my blog rabiadawiyah21.blogspot.com

    ReplyDelete