Wednesday, 10 January 2018

PENCARIAN BLOGLIST 2018 BLOG FARHANNAJAFFRI

Assalamualaikum.
Petang ni cikyan nak join satu segmen bloglist ni.
Segmen ka, apa ka.
Saja la cikyan nak support blogger kita.


Kalau hampa nak join, boleh klik link kat atas nahh.


Antara syarat, kita kena follow la blog sis nih.
Cikyan memang dah follow, so settle.
Pastu kita kena review sikit pasal blog dia.
Kalau nak suh review, nak bagi pandangan memang cikyan tak pandai.
Sebab taktau nak kata sebab  cikyan masih baru.
So nak tulis apa pon taktau. HAHA !

Cikyan suka blog farhana ni sebab dia banyak share entry 
pasal benda yang cikyan taktau.
Contohnya pasal makanan baru keluar kat pasaran ka, apa ka.
Seriusly mmg byk benda cikyan tak pnah cuba lagi. haha
Pastu bagi cikyan blog dia tak berat, so mudah nak buka dan baca entry dia.
Sebab ada sesetengah blog tu berat, 
buat takdak mood nak buka dan baca.

Paling cikyan suka sebab dia suka review filem. 
Cikyan kadang tak sempat nak tengok,
so bila baca kita tau dah la cerita tu camna kan.
Kena pulak kalau cerita tu best kan :)
Okey itu sahaja.
Good luck untuk semua peserta tau !

8 comments:

  1. Good luck untuk cikyan ^^ semoga ada rezeki :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih join cikyan! Lepas baca komen cikyan ni rasa semangat terus nak rajin update entr :P

    ReplyDelete
  3. Tahniah Cik Yan..Blog ini berjaya tersenarai dalam bloglist Farhanna.. Congrats!

    ReplyDelete