Thursday, 25 January 2018

04 FEBRUARI GIVEAWAY DITUTUP !

Assalamualaikum.

Just entry pendek untuk kali ni.
Cikyan just nak umumkan 
Giveaway #1 New Year 2018 By Cikyan 
akan berakhir pada  04 FEBRUARI 2018.
Dan pada 05 FEBRUARI 2018,
Cikyan akan umumkan nama pemenang !

Kepada sesiapa yang belum join boleh klik SINI !
Boleh tengok senarai peserta kat SINI 
Cepat cepat join tau tau tau !
Thanks pada semua yang dah join.
Thanks sebab sudi support Cikyan.
Harap lepas habis giveaway pun, 
korang still datang lawat blog Cikyan tau tau tau.



Jumpa di lain entry ~


17 comments:

  1. alaaa cikyann. lisa tengah exam time tu. huhu tapi yeayyy dah nak tutup :D

    ReplyDelete
  2. alamak, tak sempat nak karang lagi. inshaAllah jika berkesempatan akak join

    ReplyDelete
  3. Inshaallah Hana akan terus aktif menyampuk kat mana2 entri cikYan even GA dah habis ^^

    ReplyDelete
  4. Kami dah join..anda bila lg? Hee..iklan jap

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. fuhh, harap harap ada rezeki. tak pernah lagi menang giveaway :')

    ReplyDelete
  7. Yayyy. Akhirnya. Sudah mau tutup :D Hee

    ReplyDelete
  8. cepat cepat joinnnnnnnnnnnn. manatau rezeki anda menang hadiah kannnn :D

    ReplyDelete
  9. Wah tarikh besday kak ana tu. Good luck pada semua.

    ReplyDelete
  10. Yeay! Giveaway dah abes..kami sabar menanti result pulak ni

    ReplyDelete
  11. LZ cuba luangkan masa untuk support giveaway cikyan..
    So tunggguuuuuu..

    ReplyDelete
  12. entri ni aida tak baca la ni :(
    tu yg tak sempat join.

    ReplyDelete